Det perfekte smykketræ

by blogbyblumensaadt

Min bedste veninde har snart fødselsdag, og hun har længe ønsket sig et smykke stativ fra Lisbeth Dahl, men hvor man også kan sætte alle sine små øreringe fast.

Nu ved jeg at hun følger med på bloggen her, så jeg siger selvfølgelig ikke, om jeg har fundet en gave til hende endnu, MEN! Min søgen på det perfekte smykketræ, tog mig ud på en finurlig, lille virtuel rejse, igennem min ynglings hjemmeside Casanova, og Etsy.

Her er hvad jeg fandt.

Pelga Polka 

Findes i to størrelser – her er den store vist -, og tre farver: transparent, sort og pink.

Pris: 369 kr

Forhandler: Casanova

Menu

Jeg kan simpelthen ikke hidse mig særlig meget op, over smykketræerne fra Menu. Det kluntede, lidt for bløde, “nuttede” design er simpelthen ikke mig. Jeg ved dog, at der er rigtig mange mennesker der elsker dem, og min mening er bestemt ikke den eneste rigtige!

Derudover kommer den i mange forskellige størrelser og former, så der burde være én til enhver smag!

Pris: 399 kr

Forhandler: Casanova

Swedese 

Åh, jeg har det svært med disse træer! På den ene side er jeg helt vild med, at de er så enkle, stilrene og bare en lille bitte smule rå! Men på den anden side, så bliver de måske lidt FOR enkle?

Bedøm selv! De findes også som stumtjenere, så hvis du er blevet helt forelsket, så er der mange muligheder.

Pris: 499 kr

Forhandler: Casanova

Og nu til dagens Etsy fund!

Jaukudesign

Skærmbillede 2013-07-25 kl. 22.24.55

Skærmbillede 2013-07-25 kl. 22.24.41

Skærmbillede 2013-07-25 kl. 22.25.03

Disse smykketræer er ved at blive ret store på Etsy. Thomas fra Litauen er designeren bag de miljøvenlige, fine sager, og jeg er faktisk ret vild med dem! Designet er sødt, og lidt humoristisk med de bløde udskæringer, og det passer både til store og små. Derudover er de fantastiske på det funktionelle aspekt, da jeg endnu ikke har fundet ét smykke som ikke kan hænge på dem.

De fås i to forskellige farver, men hvis du er helt vild, for at de skal have en anden, funky farve, så skulle der ikke være noget problem med, at slynge en klat maling på.

Pris: 176 kr

Forhandler: Jaukudesign på Etsy

Advertisements